Jag heter Laila Törngren och är en erfaren porträttfotograf.

jag är genuint intresserad av mitt yrke, tålig och noggrann, älskar människor, tar fram det artistiska och konstnärliga. Har arbetat som fotograf i åtta år och har stor vana och många års erfarenhet av porträttfotografering, är prisad och diplomerad. Vad jag kan ge er är en stunds upplevelse utöver det ordinära, det artistiska är i centrum för mig, mitt mål är att få fram det unika hos människan i varje bild, det kan vara en min eller kroppsgest som uttrycker en härlig känsla.

Så här arbetar jag:


att fotografera människor vid ett unikt tillfälle, eller för ett specifikt syfte, kan vara en utmaning i sig. Få av oss känner oss bekväma framför kameran och det är enligt min mening viktigt att skapa ett förtroende mellan fotoobjektet och fotografen för att bilden skall bli så avslappnad och bra som möjligt.
Jag arbetar både ute och inne, i utvald miljö eller där det passar syftet för fotot.

bildens utformning? En tanke – en möjlighet – en bild… dina tankar och idéer kompletteras med min erfarenhet som tillför ett mervärde till din tänkta bild. Det bästa är att gå igenom uppdraget innan fotograferingstillfället och prata igenom din bildidé för att få fram en plan för hur fotograferingen skall genomföras.

Allt fotografiskt arbete sker i digital miljö med professionell utrustning.

Bebisar:


Detta bör man inte missa! De små hulda och gulliga bebisarna med det oändliga djupet i blicken och smilet! Bebisens händer och fötter är också ljuvliga att dokumentera. Fotograferingen är gratis och det ingår en fyrabilders serie kostnadsfritt. Erbjudandet gäller för upp till 6 månader gamla bebisar. Man får naturligtvis köpa de bilder man vill ha utöver erbjudandet.
Vi bokar in en visnings timme då vi går igenom bilderna tillsammans och jag ger Er råd och tips för bildvalet om så önskas. Ni kan T ex köpa till 4-bilds eller 9-bilds collageramar med passepartuot, förstoringar, tackkort, canvas etc. I och med detta erbjudande förbinder man sig dock till att komma tillbaka och fotografera sitt barn när det fyller 1 år( innan 15 månader), denna fotografering kostar då 600:- Övriga kostnader tillkommer vid köp av t ex ramar, bilder och all annan typ av fotoförsäljning. All möjlig rekvisita finns i studion.

1-åringar:


Är så härliga och fotograferingen har tempo så det blir en rolig och fartfylld stund med spring i benen till föräldrarnas fasa och fotografens glädje. 1-åringar ger allt de har både med kroppsuttryck och minspel. Om man har bokat tid och på morgonen märker att barnet börjar bli sjukt ring då helst och boka om tiden för oftast orkar de inte med fotograferingen då och den där härliga busblicken dämpas. Rekvisita finns i studion men tag gärna med någon speciell/personlig sak då bilden i sig blir unik och ensam i sitt slag. I samband med 1-årsfotograferingen kan man göra roliga och tokiga familjebilder också. Man betalar för fotograferingen vid fotograferingstillfället och man bokar in en visnings timme då man går igenom bilderna tillsammans och jag ger Er råd och tips för bildvalet om så önskas. Man köper till det man vill ha, Album, collage-ramar, canvas, tackkort, fotokalender, personliga agendor, fototapeter etc.

Ungporträtt:


Studenter, modell eller par fotografering. Här kan man skapa fotograferingen precis som man vill ha den och möjlighet finns till att jobba fram en konstnärlig bild!

Familj:


Det är ni som gör bilderna! Föreviga dig och din familj med vackra, roliga och spontana porträtt, en riktigt kul upplevelse! Hoppa, springa, sitta, ligga eller krama varandra, Möjligheterna är oändliga.

Bröllop:


Bröllopsdagen kommer att präglas av vänlighet och omtanke från er omgivning och Ni kommer att vara i allas blickfång en hel dag. Det kommer att bli en utav höjdpunkterna i Erat liv, försäkra er att det blir personligt dokumenterat! Jag kan hjälpa er att göra fotograferingen romantisk och stämningsfull med roliga och spontana bilder. Vackra bilder väcker minnen och ger er härliga återupplevelser av er bröllopsdag. Vi träffas innan och går igenom era önskemål.
Jag kan också hjälpa till att få rätt bild till rätt produkt. Allt från små bilder till stora tavlor/canvas och designade fotoalbum och varför inte en fototapet? Man betalar för fotograferingen och kostnader för individuella val av produkter tillkommer. Ni skräddarsyr Eran beställning efter det behov Ni har.

Kvinna:


Min specialitét är boudoir. Vackra och sensuella bilder monterade i ett litet album. Ring för information. 070-6086006.

Reklam/Webb:


En bild på produkten som du vill ha i annonsen, trycksaken roll-up eller personalbilder/gruppbilder på hemsidan. En bild förstärker alltid ett budskap i marknadsföringen och ger ett trevligt intryck.

Företag:


Enskilda bilder och gruppfotograferingar både för hemsidor, annonser, artiklar, visitkort och brochyrer. Jag kan komma och ta bilder på plats i företagsmiljö om så önskas (större grupper). Enskilda/ansiktsbilder blir bättre med ”ren” bakgrund och studio rekommenderas.